VOEDINGSWETENSCHAPPEN

TINEKE BALS-BEIKES   werkt ook als  :   VOEDINGS THERAPEUT

WATER EN GRAAN


Brood heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen. De meeste mensen in Nederland eten 2 x per dag brood. Daar is niets op tegen. Brood gebakken van voor de mens gezonde producten voed het lichaam.  

In ons eten zit veel water. Het verschilt onderling echter wel. Toch kan je wel stellen dat het over grote deel uit water bestaat. Ook bij het bakken van een brood heb je naar verhouding veel water nodig.Dat betekend ook dat de kwaliteit van water uitstekend moet zijn. Het betekend ook dat water een belangrijke plaats inneemt in het goed functioneren van het lichaam. Water moet dus heel schoon zijn, ontdaan van alle vervuiling want dit kan alleen maar het lichaam schaden. Water is onderhevig aan emoties en ook door stemmingen. Wanneer in water liefde en dankbaarheid binnen komt, zal het een fantastisch mooi kristal vormen. Wanneer water onder invloed staat van haat en woede is er nauwelijks sprake van kristalvorming.

EET EN KOOK DUS MET EEN GLIMLACH!


 

GEZONDHEID


Het lichaam bestaat bij vrouwen voor 50% uit water, bij mannen 65% en bij baby's uit 75%. Zodra dit water in het lichaam niet van goede kwaliteit is functioneert het het lichaam niet goed meer. Het lichaam heeft naast goed water ook goede passende voeding nodig. Met passende voeding bedoel ik voeding die 100% natuurlijk is. Onthou je het lichaam hiervan vanwege b.v. overgewicht dan breng je het lichaam nog verder in moeilijkheden. Medicatie is dan veelal nodig. Pas op, ook dan moet je zo snel mogelijk schakelen naar herstel door het juiste voedsel te nuttigen.

Wanneer je op zoek bent naar EERLIJKE informatie mail mij dan met jouw vragen.